"Een premium automerk vraagt een premium aflevergeschenk en dat hebben we met ‘MijnKadoDoos’ bij 123 Printing gevonden. De afleverdoos werd mooi gepersonaliseerd voor onze beide merken BMW en MINI en is heel mooi geworden. Specifiek voor de BMW-optie ‘Displaykey’ werd er door MijnKadoDoos een extra opbergruimte voorzien in de doos. Mooi maatwerk dus waar we erg tevreden mee zijn. In elke doos wordt bijkomend een ‘Drivers’ manual’ en een lekkere fles Cava toegevoegd zodat onze klanten extra in de watten worden gelegd. Bedankt voor het fijne ontwerp en het idee. We zijn er erg blij en tevreden mee."
- Miguel Deroover, Fleet Manager Ottevaere NV
"Het aankopen en klinken op de aankoop van een nieuwe of occassiewagen is altijd leuk. Daarom krijgen al onze klanten een fles witte of rode wijn aangeboden bij de levering.
Vroeger lag deze gewoon los in de wagen maar omdat het net iets meer mag zijn, hebben wij enkele maanden geleden gekozen om de gepersonaliseerde wijndozen van 123printing aan te kopen. Alle kleuren en afwerkingen waren mogelijk en wij hebben dan ook gekozen voor een 5tal verschillende kleuren met ons logo erop. De dozen zelf zijn zeer mooi afgewerkt en voldoen aan al onze verwachtingen. Kortom een aanrader als een cadeautje net dat beetje extra mag zijn."
- Hanne Matthijnssens, Garage De Blauwe Vogel
gepersonaliseerde geschenkdozen voor autogarages en concessies

MIJNKADODOOS

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@MIJNKADODOOS.BE

Gepersonaliseerde geschenkdozen