De belangrijkste zakelijke bedankjes van het jaar

GEPERSONALISEERDE EINDEJAARSGESCHENKEN

Eindejaarsgeschenken zijn misschien wel de belangrijkste zakelijke geschenken van het jaar. De jaarwisseling is een moment om klanten of zakelijke relaties even extra aan te halen. Het is ook de perfecte gelegenheid om uw bedrijf nog even in de aandacht te brengen. De reden van eindejaarsgeschenken is natuurlijk erg uiteenlopen, maar het belangrijkste kenmerk voor een geslaagd eindejaarsgeschenk is natuurlijk de persoonlijke aanpak. Een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk waarin duidelijk uw huisstijl terugkomt is dan ook een vereiste. MijnKadoDos is dan ook de geschikte partner voor al uw persoonlijke en zakelijke bedankjes.


Onze grootste troef is dat al onze kadodozen verkrijgbaar zijn in zeer kleine en zeer grote oplagen. Daarnaast hebben we steeds een geschenk voor elk budget.
Alles kan naar uw eigen huisstijl ontworpen worden. Onze grafisch vormgevers helpen u graag door mee te denken met het ontwerp. Mocht u het fijn vinden als wij jullie hierbij helpen, neem gerust even contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk
De belangrijkste zakelijke geschenken van het jaar zijn de eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken relatiegeschenken

MIJNKADODOOS

LODDERSTRAAT 4A - 2880 BORNEM
03 899 46 66 - INFO@MIJNKADODOOS.BE

Gepersonaliseerde geschenkdozen